Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία ‘V. S. - Βασίλης Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ’ αποτελεί πάνω από 30 χρόνια το σύμβολο εξέλιξης και  ανέλιξης στον χώρο της εμπορίας των τεντοπάνων και των συστημάτων σκίασης. Διαθέτει ευρεία γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων, παρέχει εξειδικευμένες κατασκευαστικές υπηρεσίες και λειτουργεί υπερσύγχρονες μονάδες ραφής τεντών, συγκόλλησης πλαστικών και ζελατινών και οργανωμένο  δίκτυο διανομής.

Παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και διαχείρισης, αφουγκράζεται τα μηνύματα της αγοράς στοχεύοντας πάντα στην σφαιρική ικανοποίηση των πελατών, των προμηθευτών και των εργαζομένων της.

τέντες εταιρεία 

Η Πορεία

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1979 με μορφή Ατομική “ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ’’ και μέσα από μια δυναμική διαδρομή ακολουθώντας μια συνεχώς ανοδική πορεία, το έτος 2002 μετετράπη σε Ανώνυμη Εταιρεία (ΑΕΒΕΕ) με τον τίτλο “ VS -ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ’’.

Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ομίλους του χώρου και συνεχίζει  τη δυναμική της πορεία βασιζόμενη στο σεβασμό, στη  συνέπεια και στο όραμα.

 

Η φιλοσοφία και οι αρχές μας

  • Σεβασμός και αξιοπιστία: Στόχος της εταιρεία είναι η άριστη συνεργασία και επικοινωνία με κάθε συναλλασσόμενο. Επιδιώκεται  μια μορφή οργάνωσης και διοίκησης που να οδηγεί μέσα από διαπροσωπικές και εποικοδομητικές σχέσεις σε   ευχαριστημένο, ικανοποιημένο  και ενημερωμένο  πελάτη- προμηθευτή- εργαζόμενο.
  • Τεχνολογική εξέλιξη: Η εταιρεία ‘V S. - Βασίλης Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ’ παρακολουθεί πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσαρμόζει την παραγωγική και διοικητικό-οικονομική της διαδικασία ώστε να  εκσυγχρονίζεται και να αναπτύσσεται .  
  • Αυτοαξιoλόγηση και συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας:  Η εταιρεία πραγματοποιεί σε ετήσια βάση αξιολόγηση του έργου της με στόχο την αποτύπωση των αποτελεσμάτων λειτουργίας της, την βελτίωση της αποτελεσματικότητας της και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 

Συνεργασίες

Η ‘V. S. - Βασίλης Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ’ συνεργάζεται επι σειρά ετών  με  διακεκριμένους οίκους του εξωτερικού,  με σημαντικές και αξιόλογες εμπορικές και βιοτεχνικές  επιχειρήσεις της Ελλάδας, για την διάθεση και παραγωγή του βέλτιστου προϊόντος στην καλύτερη τιμή.

  • Έχει μακροχρόνια  συνεργασία με την εταιρεία Sattler. H SattlerSA με έδρα στην Αυστρία και παραρτήματα διεθνώς, αποτελεί παγκοσμίου βεληνεκούς επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας ακρυλικών υφασμάτων και πλαστικών.
  • Συνεργάζεται με δέσμη αναγνωρισμένων βιομηχανιών στην Βόρειο Ιταλία για την παραγωγή των πολυεστερικών Τεντοπάνων ‘Ιταλικά Τεντοπάνων Vs’ τα οποία διατίθενται  αποκλειστικότητα  από την ίδια στις αγορές του εσωτερικού και του  εξωτερικού.
  • Δεδομένης της βασικής αρχής της για την  ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής και την στήριξη της ελληνικής αγοράς έχει μακροχρόνιες και αποδοτικές  συνεργασίες με μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους της εσωτερικού  παραγωγής και εμπορίας σχετικών με την τεντοποιία ειδών (μοτέρς, βραχίονες, αλουμίνια, πέργολες, πλαστικά κλπ): SomfyHellas,  MEtaformABEE, PolypanGroypAE, Αλουμίνια Παπαδάκη ΑΒΕΕ, Κ Φλώρος ΑΒΕΕ,είναι μερικές από τις ισχυρές και σταθερές συνεργασίες μας.