...για παραδοσιακής και σταθερές επιλογές!

Τέντες
Τέντες

Κατασκευάζονται και διατίθενται τα ακόλουθα είδη τέντας σε ποικιλία υφασμάτων για κάθε διάσταση και κάθε τεχνική και δομική ιδιαιτερότητα:
  • Τέντα με αντηρίδα
  • Τέντα με αντίβαρο αλουμινίου
  • Τέντα κάθετη ριντό
  • Τέντα Απλή

 

...για προστασία και διακόσμηση!

Καποτίνες
Καποτίνες
Κατασκευάζονται σταθερές και πτυσσόμενες καποτίνες διαστάσεων που κυμαίνονται από 0,50Χ1,00 έως 1,50Χ5,50 κατάλληλες για προστασία και διακόσμηση κτιριακών μονάδων. Ο σκελετός είναι από αλουμίνιο επενδυμένος απ’όλα τα υφάσματα τεντών, ομπρελών και πλαστικών (PVC) της συλλογής μας.
Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και αλλαγές υφασμάτων καποτίνας .

 

...για σταθερότητα και προστασία!

Συστήματα κασετίνας ριντό
Συστήματα κασετίνας ριντό
Κατασκευάζονται και διατίθενται συστήματα κασετίνας ριντό, κατάλληλα για την προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες και την κάλυψη κάθετων επιφανειών. Για την κατασκευή τους, χρησιμοποιούνται οδηγοί από αλουμίνιο, ηλεκτροστατικά βαμμένοι σε χρώματα λευκό RAL (9010) και εκρου RAL (1013). Για την ένθετη κυλιόμενη επιφάνεια χρησιμοποιείται κυρίως ζελατίνη, αλλά και οποιοδήποτε υφάσματα τεντών, ομπρελών και πλαστικό (PVC) της συλλογής μας. Η κίνηση της κάθετης επιφάνειας γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα.
Επιπλέον, διατίθενται και μεμονωμένα όλα τα εξαρτήματα για την κατασκευή συστημάτων κασετίνας ριντό.

 

...για διάρκεια στο χρόνο και ελευθερία στο χώρο!

Συστήματα τέντας κασετίνας
Συστήματα τέντας κασετίνας
Διατίθεται ευρεία γκάμα συστημάτων τέντας κασετίνας, ελληνικής και ευρωπαϊκής προέλευσης σε διάφορα μεγέθη. Τα συστήματα αυτά, είναι διακριτικά. Βασικό πλεονέκτημά τους είναι η προστασία του μηχανικού τους μέρος από τις καιρικές συνθήκες - λόγω της αναδίπλωσης στην κασετίνα-,με αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου χρήσης τους.

 

...για σταθερή και φινετσάτη επέκταση!

Πέργολες
Πέργολες
Διατίθεται τεράστια ποικιλία σε πτυσσόμενες και ανοιγοκλειόμενες ηλεκτρικές πέργολες. Για την κατασκευή τους, χρησιμοποιούνται οδηγοί από αλουμίνιο, ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώματα λευκό RAL( 9010) και εκρου RAL (1013). Για την κυλιόμενη επιφάνεια χρησιμοποιείται κυρίως πλαστικό (PVC και block out) της συλλογής μας. Οι πέργολες παρέχουν τη δυνατότητα επέκτασης του χώρου προσδίδοντας ταυτόχρονα αρχιτεκτονική φινέτσα, άνεση και προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Ενδείκνυνται για κάλυψη και επέκταση επαγγελματικών χώρων ενώ ενσωματώνονται εύκολα στις κτιριακές δομές και στα υπόλοιπα συστήματα σκίασης.

 

Ομπρέλες
Ομπρέλες
‘’Vs-Βασίλειος Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ’’, μπορείτε να προμηθεύσει επαγγελματικού και βαρέως τύπου ομπρέλες. Οι σκελετοί κατασκευάζονται σε τετράγωνο, στρογγυλό και ορθογώνιο σχήμα, με ειδικό profile αλουμινίου. Για την κάλυψη των σκελετού χρησιμοποιείται το ειδικό ομπρελόπανο Vs και τα λοιπά κατάλληλα υφάσματα της συλλογής μας.

καποτινα
ομπρελλα
πέργκολα
συστημα κασετινας ριντο
συστημα τεντας κασετινας
τεντα