1. Οn Line επικοινωνία μαζί σας

Σε μια προσπάθεια προσαρμογής στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και βελτίωσης της επικοινωνίας, η ‘’VS- Βασίλειος Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ’’, τώρα δέχεται και ηλεκτρονικά τις παραγγελίες σας. Στείλτε τώρα τις παραγγελίες σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης, βρίσκεται σε  διαδικασία σχεδιασμού οργάνωσης συστήματος ηλεκτρονικής προσωπικής πρόσβασης των πελατών της στα εμπορικά στοιχεία και στις πληροφορίες που τους αφορούν .

Παράλληλα, ξεκινά  την συστηματική αποστολή newsletterπρος τους συνεργάτες της με στοιχεία και πληροφορίες για  νέα προϊόντα, διαθεσιμότητες, προσφορές κλπ. Aν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletterμας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

 

 

2. Αναζήτηση και συμμετοχή

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής της και της επαγγελματικής κατάρτισης των στελεχών της, η ‘’VSΒασίλειος Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ’’ συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια και επισκέπτεται επαγγελματικές εκθέσεις

Το Φλεβάρη του 2015 στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν   την έκθεση R+Tστη Στουτγάρδη με στόχο την ενημέρωση, επικοινωνία και αναβάθμιση .